• Gratis bezorgd vanaf €75
  • Wijn van kleine wijnboer
  • Maandabonnement €44,75

Wijnproeverij

Wil je met vrienden of familie een exclusieve wijnproeverij beleven dan ben je aan het juiste adres. Dat kan bij jouw thuis of op een afgesproken locatie.

De wijnproeverij duurt ongeveer 2 1/2 uur en ondanks het feit dat er wijnzat is proef je in die tijd meestal 8 wijnen. Welke wijnen je jouw gasten wil laten proeven bespreken we vooraf en is mede afhankelijk van hapjes die je wil serveren. De minimale groepgrootte is 10 wijnproevers. Naast het proeven en waar je op kan letten als je wijn proeft, vertellen we over de wijnbouw, vinificatieproces en de bewaarpotentie van wijnen. Het handigste is als je via het contactformulier contact met ons opneemt, geef aub aan wat een goed tijdstip is om te overleggen. De kosten van een wijnproeverij zijn afhankelijk van jouw wensen en het aantal wijnproevers. Een richtprijs is tussen de 25 en 35 euro per persoon inclusief btw en exclusief eten, locatie- en reiskosten.

 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de wijnboeren, wijnsoorten of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

info@wijnzat.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten