• Gratis bezorgd vanaf € 50
  • Wijn van kleine wijnboer
  • Wijngeschenk zakelijk

Wijnabonnement voorwaarden

Voor wijnabonnement zijn naast de algemene voorwaarden aanvullende voorwaarden van toepassing:

  1. OPZEGGEN, WIJZIGEN OF PAUZEREN
Het wijnabonnement is maandelijks door zowel de klant als WIJNZAT opzegbaar. Het abonnement dient uiterlijk 7 dagen voor de levering van het eerstvolgende product te worden opgezegd. De levering vindt plaats in de eerste volle week van een kalendermaand. (bijvoorbeeld: februari 2020, vanaf 3 februari en opzeggen uiterlijk 26 januari 2020). De uiterste termijn geldt ook voor eventuele wijziging van de overeenkomst; pauzeren of aanpassen van de bestelling van het product.
Bij opzegging op of binnen 7 dagen voor de levering, zal er nog eenmaal een betaling via automatische incasso plaatsvinden en zal de abonnementhouder ook nog éénmaal een wijnpakket ontvangen.
Opzeggen van het abonnement kan door middel van het versturen van een e-mail of contactformulier, met inachtneming van de gestelde opzegtermijn.
Pauzeren en wijzigen van het abonnement kan door middel van het versturen van een e-mail of contactformulier, met inachtneming van de gestelde opzegtermijn. Opzeggen van het abonnement is mogelijk na een minimale periode van 2 maanden. De eerste betaling is een machtiging voor het abonnement waarop een automatische incasso zal volgen.

    2. PRIJZEN EN BETALING
Prijzen op de website zijn in Euro’s en inclusief BTW.
De prijzen van het abonnement zijn inclusief verzendkosten, mits anders weergegeven. Extra verzendkosten naar de Waddeneilanden: € 6,00 (onafhankelijk van het gewicht van het pakket).
Voor de betaling kan de klant uitsluitend gebruik maken van de door WIJNZAT aangeboden betalingsmogelijkheden. De betaling voor het abonnement gebeurt de eerste keer via een iDeal transactie, daarna wordt het volledige bedrag maandelijks met een automatische incasso afgeschreven.
WIJNZAT is gerechtigd te allen tijde de prijzen aan te passen. Dit laatste heeft geen gevolgen voor lopende overeenkomsten die bij prijsverhogingen zullen worden uitgevoerd tegen de overeengekomen prijzen.

   3. LEVERING
WIJNZAT levert de wijnabonnementen alleen in Nederland. WIJNZAT bepaalt per levering of het product per post of persoonlijk wordt bezorgd.
De leveringstermijnen zoals vermeld op de website en alsmede in bevestigings e-mails zijn indicatief. WIJNZAT zal zich tot het uiterste inspannen de leveringstermijnen te behalen.
Heb je een prettige buurvrouw of buurman of een geheime plek in de tuin? Laat het ons weten, dan bezorgen we daar als je niet thuis bent.
Indien één of meerdere producten uit de box is beschadigd dient de klant dit binnen 3 dagen na ontvangst te melden bij WIJNZAT. Indien de beschadiging of breuk van het product heeft plaats gevonden voor ontvangst van de box door de klant wordt deze door WIJNZAT vergoed.
De overdracht van verantwoordelijkheid vindt plaats bij het ontvangen van de producten door de klant. Met uitzondering van een wijn die een fout bevat, is de klant verantwoordelijk voor het product na ontvangst.
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om WIJNZAT binnen 3 dagen op de hoogte te stellen indien een box niet is geleverd.

   4. EXTRA BESTELLING
De koper kan, tijdens de looptijd van het wijnabonnement, onder de leverings- en verzendingsvoorwaarden van wijnabonnement extra flessen via WIJNZAT bestellen.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de wijnboeren, wijnsoorten of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

info@wijnzat.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten