• Gratis bezorgd vanaf € 50
  • Wijn van kleine wijnboer
  • Wijngeschenk zakelijk

Verzenden

Wijnzat

Afhalen

Je kan altijd jouw bestelling in Bilthoven afhalen. Uiteraard graag vooraf contact.

Maandabonnement

Heb je een maandabonnement bij WIJNZAT, dan ontvang je de wijnkist met 4 heerlijke wijnen iedere maand zonder verzendkosten op het aangegeven adres. Toeslag van € 7,87,- geldt voor de Waddeneilanden.

Webshop

Je eigen bestelling samenstellen doe je in de webshop van WIJNZAT. Kijk als extra inspiratie ook naar de verhalen van de wijnboeren! Bestel je meer dan € 50,- aan wijn dan zijn de verzendkosten voor rekening van WIJNZAT. Onder de € 50,- zijn de standaard verzendkosten € 7,26. Vanaf 1.7.2021 wordt bij bestellingen onder de € 50,- een opslag van € 1,80 handelingskosten voor de 18+ check door de pakketbezorger gerekend. De totale verzendkosten komen dan op € 9,06.

 

België en Wadden

Als het bezorgadres in België of op de waddeneilanden is dan rekenen wij, ongeacht de grootte van de bestelling een toeslag. Voor België is dit € 6,66,- en voor de Waddeneilanden is de toeslag € 7,87,-.

DPD Parcelshop

Je kan jouw wijnpakket ook naar één van DPD Parcelshop’s laten versturen. Geeft dit dan aan bij het afrekenen. De DPD parcelshop bewaart jouw wijnpakket 8 dagen na ontvangst.

 

 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de wijnboeren, wijnsoorten of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

info@wijnzat.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten