• Gratis bezorgd vanaf €75
  • Wijn van kleine wijnboer
  • Maandabonnement €44,75

Privacyverklaring

WIJNZAT gevestigd en kantoorhoudende te Bilthoven (3723DJ ) aan de Hasebroeklaan 45, hierna te noemen ‘WIJNZAT’ hecht veel waarde aan een verantwoorde omgang met persoonsgegevens van haar bezoekers. WIJNZAT verwerkt uw persoonsgegevens dan ook zorgvuldig en met inachtneming van de bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming daaromtrent stelt. In deze Privacy Verklaring informeert WIJNZAT u over de manier waarop WIJNZAT uw persoonsgegevens verwerkt en hoe u deze kunt wijzigen of daartegen in verzet kunt. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op de diensten die door WIJNZAT worden aangeboden op www.wijnzat.nl.

Artikel 1 Uitleg persoonsgegevens en specifieke doelen voor de verwerking daarvan:

  1. Persoonlijk
    WIJNZAT gebruikt gegevens om u een zo persoonlijk mogelijke winkelervaring te bieden. WIJNZAT past wat u op www.wijnzat.nl ziet aan op uw interesses. WIJNZAT gebruikt daarvoor bijvoorbeeld gegevens van eerdere bestellingen, uw IP-adres en cookies. Over cookies kun u hier meer lezen.
  2. Doel
    WIJNZAT verzamelt en verwerkt dus uw persoonsgegevens. Door middel van het bezoeken van www.wijnzat.nl, gaat u akkoord met deze Privacy Verklaring en geeft u toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens zoals beschreven in deze Privacy Verklaring. WIJNZAT gebruikt uw gegevens voor verschillende doelen. Hierna kunt u zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij de van u ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over uw bezoek aan onze website. Hieronder volgt een overzicht van persoonsgegevens die kunnen worden verwerkt door WIJNZAT.
  3. Bestelling
    Voor uw bestelling heeft WIJNZAT uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en u op de hoogte houden over uw bestelling. WIJNZAT verstrekt deze gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en onze vervoerders en transporteurs.
  4. Uw account
    In uw account op www.wijnzat.nl slaat WIJNZAT onder andere de volgende informatie op: uw naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, opgegeven informatie en interesses, gegevens over uw eerdere bestellingen & reviews die u hebt geplaatst.
  5. Klantenservice
    U kunt Whatsappen, bellen & e-mailen met onze klantenservice. Om u snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 en maken we aantekeningen die we bewaren. WIJNZAT registreert gegevens over het telefoongesprek en bewaart chats voor analyses en verbetering van onze diensten. Soms maakt WIJNZAT gebruik van een andere partij voor het geven van antwoord op uw vragen. Die kan daarvoor uw gegevens gebruiken.
  6. Nieuwsbrieven
    U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. De persoonlijke nieuwsbrieven kan WIJNZAT samenstellen op basis van uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 en met name eerdere bestellingen. Dat maakt de nieuwsbrief voor u interessanter. Indien u geen nieuwsbrieven van WIJNZAT meer wilt ontvangen, kunt u zich afmelden via www.wijnzat.nl.
  7. Klantbeoordeling
    Bij het schrijven van een klantbeoordeling, kunt u kiezen of uw persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of WIJNZAT over uw klantbeoordeling contact met u op mag nemen. In voorkomend geval houdt WIJNZAT bij wie welke review schrijft en uw reviews staan ook in uw account.
  8. Persoonlijk winkelen
    Op basis van uw eerdere bezoeken aan www.wijnzat.nl houdt WIJNZAT uw winkelgedrag en persoonlijke voorkeuren bij en kan WIJNZAT haar aanbod aan u daarop aanpassen. WIJNZAT gebruikt daarvoor cookies, uw IP-adres en informatie over eerdere aankopen. Lees op https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/wat-zijn-cookies meer over cookies en hoe u ze uit kunt zetten.
  9. Fraude, inbreuk of andere ontoelaatbare gedragingen klanten
    WIJNZAT gebruikt uw gegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Zo nodig overhandigt WIJNZAT uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 aan de overheid. Ook kan WIJNZAT uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 verstrekken aan politie, justitie en andere opsporingsdiensten en andere derden om te voldoen aan wettelijke verplichtingen of aan een rechterlijk vonnis, of ter voorkoming van, het opsporen of vervolgen van strafbare feiten of onrechtmatige gedragingen.
  10. Zakelijke klanten
    Gegevens van zakelijke klanten, partners of (hun) contactpersonen worden op dezelfde wijze gebruikt en verwerkt als die van particuliere klanten. Zijn het gegevens van personen, dan behandelt WIJNZAT deze gegevens net zoals die van andere klanten van WIJNZAT.
  11. Social media
    Op sommige plekken op www.wijnzat.nl, kunt u met uw social media-account inloggen. Uw winkelgedrag kan dan zichtbaar worden op uw social media-account. WIJNZAT krijgt geen toegang tot uw social media-account.
  12. Andere doeleinden
    Tot slot kan WIJNZAT uw gegevens gebruiken voor andere doeleinden, zoals specifiek omschreven bij het verzamelen van uw gegevens.

Artikel 2 Doorgifte aan derden. WIJNZAT geeft uw persoonsgegevens niet aan derden, tenzij:
a) De doorgifte geschiedt aan een door WIJNZAT voor de in deze Privacy Verklaring opgesomde doeleinden ingeschakelde derden, met welke derden WIJNZAT een overeenkomst heeft gesloten waarin is bepaald hoe deze Samenwerkingspartner op een verantwoorde wijze omgaat met uw persoonsgegevens;
b) WIJNZAT op grond van een wettelijke plicht gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

Artikel 3 Beveiliging van gegevens
1. WIJNZAT maakt – voor zover dat van haar verlangd mag worden – gebruik van passende technische en organisatorische veiligheidsprocedures, onder meer om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot uw gegevens en om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van de informatie die WIJNZAT ontvangt.

Artikel 4 Beschikbaarheid en wijziging van uw gegevens
1. U kunt op elk moment inzage vragen in uw persoonsgegevens die we verwerken. Ook kunt u een verzoek doen om uw gegevens laten wijzigen of verwijderen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@wijnzat.nl of gebruik maken van de de-autorisatie mogelijkheid in uw account. Als u ervoor kiest om uw persoonsgegevens te verwijderen, kunt u geen gebruik meer maken van de website, omdat de verwerking van uw persoonsgegevens essentieel is voor de werking van het website.

Artikel 5 Cookies
1. Het is mogelijk dat WIJNZAT tijdens een lopende sessie gebruik maakt van first party session cookies. Deze cookies zijn in beginsel functioneel van aard. Om alle cookies te weigeren of om te worden geïnformeerd iedere keer dat uw computer een cookie ontvangt kunnen bij de “help”- functie op de werkbalk van de browser van uw computer de instellingen van uw computer worden gewijzigd. Sommige functies op www.wijnzat.nl werken mogelijk niet meer indien uw computer geen cookies kan ontvangen.

Artikel 6 Aansprakelijkheid WIJNZAT
1. WIJNZAT heeft geen zeggenschap over het eventuele gebruik door derden van uw persoonsgegevens. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op de persoonsgegevens die WIJNZAT verwerkt ten behoeve van www.wijnzat.nl. WIJNZAT accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites of diensten van derden.

Artikel 7 Bewaartermijn
1. WIJNZAT bewaart persoonsgegevens gedurende een periode van 12 maanden na uw laatste bezoek aan www.wijnzat.nl, tenzij WIJNZAT op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren.

Artikel 8 Wijziging Privacy Verklaring
1. WIJNZAT behoudt zich het recht voor om deze Privacy Verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal via www.wijnzat.nl bekend gemaakt worden. Door na wijzigingen gebruik te maken van www.wijnzat.nl gaat u akkoord met een eventueel gewijzigde Privacy Verklaring. Hou voor alle wijzigingen regelmatig deze pagina en www.wijnzat.nl in de gaten.

2. De huidige Privacy Verklaring is bijgewerkt op 4.2.2020.

 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de wijnboeren, wijnsoorten of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

info@wijnzat.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten