• Gratis bezorgd vanaf € 50
  • Wijn van kleine wijnboer
  • Wijngeschenk zakelijk

Over ons

WIJNZAT

WIJNZAT selecteert grootse mousserende, witte, rosé en rode wijnen van kleinere wijnboeren.

Een passie voor wijn

Het idee om WIJNZAT te starten is ontstaan in de wijngaard van Engelmann-Schlepper. Door oude familiebanden was ik, Floris van Loon, welkom bij de familie van mijn overgrootmoeder, omdat ik meer wilde weten van wijn en wijnmaken. Het was super leuk in de wijngaard en wijnkelder. De passie voor het werken met wijn, van aanplanten tot en met de marketing en verkoop spreekt mij sindsdien enorm aan. Om meer kennis te krijgen van wijnproeven en wijnmaken volgde ik internationale wijncursussen en de opleiding wijnbouwer/wijnmaker in België. Naast Engelmann-Schlepper zijn er veel meer kleine(re) wijngaarden met mooie zuivere wijnen die nagenoeg geen toegang tot de Nederlandse markt hebben en daarmee doen wij onze smaakpapillen écht te kort.

Wijn online shop

Ik bezoek de kleinere wijngaarden met fijne wijnen zelf. Het bezoeken van wijngaarden is een belevenis op zich. Iedere wijnbouwer legt graag uit hoe hij of zij de wijn maakt en is trots op het beroep dat ze mogen uitoefenen in en met de natuur. Ter plaatse proef ik de wijnen om een eerste indruk van het assortiment te krijgen en in te schatten welke wijn Nederlanders en Belgen lekker zullen vinden. Iedere wijn heeft dus een verhaal en dat deel ik graag met jullie. Uiteraard importeer ik de mousserende, witte, rosé en rode wijnen die lekker zijn zelf. Import, vervoer, accijnzen, BTW, glastax en verzending regel ik, zodat jij kan genieten van wijnen van gepassioneerde wijnboeren. En makkelijk besteld via de  WIJNZAT wijnshop.

Business to business wijn

Uiteraard kan WIJNZAT Business to Business leveren. Denk aan een mooi wijn relatiegeschenk voor jouw relaties of wil je in jouw horecagelegenheid wijnen van gepassioneerde wijnboeren met een verhaal schenken? Neem dan alsjeblieft contact op via het contactformulier.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de wijnboeren, wijnsoorten of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

info@wijnzat.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten