• Gratis bezorgd vanaf €75
  • Wijn van kleine wijnboer
  • Maandabonnement €44,75

Wijnabonnement en smaakvoorkeur

Iedere maand 4 goede wijnen leren kennen

Leer je smaakvoorkeur kennen met het wijnpakket februari

Wil je jouw smaakvoorkeur ontdekken? Dat kan gemakkelijk en eenvoudig met het maandelijkse wijnabonnement. Iedere maand selecteren we 4 lekkere wijnen van authentieke wijnboeren en bezorgen die gratis bij jou thuis! Super nice om zo je smaakvoorkeur te ontwikkelen. Je komt in aanraking met regionale of zelfs lokale Europese druiven die heerlijke wijnen voortbrengen. Je hoeft alleen de fles te onthouden waar je smaakvoorkeur een beetje verliefd op is geworden.

Vast bedrag per maand

Het maand wijnpakket heb je thuis bezorgd voor €44,75 per maand. De gratis bezorging geldt voor Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Eilanders kunnen een DPD afleverpunt op de vaste land kiezen. Na 2 maanden is het maandabonnement op elk moment op te zeggen of te pauzeren via een Whatsapp- of mailbericht.

Uiteraard vind je op onze website achtergrondinformatie en beelden van de wijnboeren en wijnen in het maandpakket. Welk eten bij de wijn past? We geven altijd een aantal tips!

Van lekkere wijn genieten en jouw smaakvoorkeur opbouwen? Dat kan! Bestel jouw Wijnabonnement.

Wijn en spijs

De wijnen in het maandabonnement kan je goed met eten combineren. De vier wijnen hebben ieder een eigen karakter die prima te combineren is met eten, hierdoor ontstaat een nog mooiere harmonie.

Rode wijn van Tempranillo

De Spaanse rode wijn uit de Penedes komt van een biodynamische wijngaard van Castell d’Age. De rode wijn is jong, heeft geen houtopvoeding gehad, heeft veel fruit smaak gemiddeld zuur en niet al te veel tannine. Tapas en een glas Fragments is een geweldige combinatie.

Cava

Uiteraard mag een Spaanse Cava niet ontbreken. Deze biodynamische Cava is gemaakt van de Chardonnay druif. Traditiegetrouw worden Cava’s gemaakt van een mix tussen de druiven; Macabeo, Parellada en Xarel.lo. Een moderne, hippe variant is deze chardonnay Cava die pintxos extra smaak geeft.

Witte wijn van Chenin Blanc

We laten je graag kennismaken met Zuid-Afrika. Chenin Blanc komt van origine uit Frankrijk. In de 17e eeuw hebben de Nederlanders deze druif naar Zuid-Afrika gebracht. Inmiddels is het aanplanten van deze druif in Zuid-Afrika super populair. Ongeveer 20% van de verbouwde wijn komt van deze wijn. Dit maakt dat er ook bulk wijn van deze druif op de Nederlandse markt komt. Deze Chenin Blanc behoort daar zeker niet toe. Deze Chenin heeft een volle warme smaak. Een combinatie van peer, banaan en ananas. voldoende zuur en alcohol waardoor het een fijne witte wijn is die goed past bij een salade met kip of sliptong in roomboter gebakken.

Rode wijn van Pinot Noir en Cabernet Mitos

Duitsland, wijnland? JA, JA, JA. Duitsers maken fantastische wijnen die veelal in ‘die Heimat’ geconsumeerd worden. De prestigieuze wijnuniversiteit Geisenheim is wereldwijd gewaardeerd om het kennis- en onderzoeksniveau.  Op nog geen 2o km van Geisenheim liggen de wijngaard van Engelmann-Schlepper. Innovatie op het gebied van wijnbouw wordt hier in praktijk gebracht. De rode wijn combineert de krachtige Cabernet Mitos druif met de frivole Pinot Noir druif. Een schnitzel met jagersaus is een fijne combinatie met deze wijn. Zelf maakt ik Jagersaus volgens dit recept.

Wijngeschenk

Uiteraard kan je het maandabonnement ook als wijngeschenk kado geven. De ontvanger van het maandabonnement kan op onze website combinaties van wijn en spijs vinden. Wil je een andere vorm van wijngeschenk? Maak je wens kenbaar via Whatsapp of mail.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de wijnboeren, wijnsoorten of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

info@wijnzat.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten