• Gratis bezorgd vanaf € 50
  • Wijn van kleine wijnboer
  • Wijngeschenk zakelijk

Klantenservice

Wijnzat

Bij WIJNZAT willen we er alles aan doen om je een goede klantervaring met ons te geven. Heb je vragen over jouw bestelling, wijngeschenk, wijnproeverij, of anders neem dan contact met ons op via het contactformulier, whatsapp, mail of telefoon.

Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, neem dan contact met ons op via:

  • Contactformulier
  • Info@wijnzat.nl
  • Telefoon

Garantie op afwijkingen

Een beschadigde of gebroken fles ontvangen? Laat het ons binnen 3 dagen weten en wij zorgen voor een nieuwe fles. Wanneer je een kurk klacht of een andere afwijking aan de wijn constateert, kan je dat via het contactformulier melden.

Je kan de fles aan ons retourneren. Voorwaarde is dat de fles nog 3/4 vol is en de fles mag niet langer dan 2 maanden geleden zijn aangekocht. We verzoeken je de factuur bij te voegen. We zullen de fles zelf ook beoordelen en je de waarde van de fles teruggeven. Eventuele retourkosten worden niet vergoed. Uitgesloten zijn wijnen die geoxideerd zijn door uitdroging (flessen rechtop bewaren op een te warme en te droge bergplaats) of wijnen die slecht zijn geworden door te lange bewaring. Het is dan ook raadzaam eerst contact met ons op te nemen, voordat je tot verzending overgaat.

 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de wijnboeren, wijnsoorten of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

info@wijnzat.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten